Beste mensen uit Biervliet en omsteken,

Dinsdag 15 maart organiseren we vanuit de stichting behoud molen de Harmonie Biervliet de 2e ateliersessie om 19.30 uur in het Dorpshuis waar iedereen welkom is om:

  • Te horen waar we nu staan in het proces.
  • Mee te denken met de uitvoering van tal van ideeën uit de 1e sessie. Deze 1e sessie is gehouden op 10 februari jl. met een kleine groep i.v.m. corona. Hierbij waren vertegenwoordigers van de verenigingen en stichting uit Biervliet aanwezig.
  • Natuurlijk zijn aanvullende ideeen van harte welkom.

Samen kunnen we de molen redden en Biervliet mooier maken! Doe je mee?

Wie hebben we nu nodig?
Doeners, aanpakkers, klussers, creatievelingen, enthousiastelingen, planners, projectwerkers, zakelijke mensen, cultuurminnende dorpsgenoten, toneelspelers, verhalenvertellers, mensen met interesse in historie, mensen met historische kennis over Biervliet, mensen die houden van een uitdaging, mensen die een handje willen helpen of meedoen, mensen die vinden dat de molen moet blijven, nieuwsschierige en belangstellende dorpsgenoten, mensen die zich actief willen inzetten, mensen die een actie willen opzetten, mensen die ervan houden samen iets op te pakken, mensen die het ons dorpsgezicht belangrijk vinden, mensen die Biervliet een warm hart toedragen, kortom ieder die iets wil betekenen voor de molen en Biervliet!

Graag even opgeven of je erbij bent via:

  • Jaap van Wijck +31 (0)6 389 338 01
  • Marion Lippens +31 (0)6 226 912 33
  • Of via WhatsApp.

Stichting behoud molen de Harmonie Biervliet